Visie

 behandeling

„Vervulling, ontspanning, gezondheid, zingeving, harmonie, rust, liefdevolle relaties, vitaliteit...“

- KERNWAARDEN -

Kernwaarden  waar iedereen in een bepaalde vorm naar verlangt, lijken soms ver weg of moeilijk te ervaren. Weggeslingerd van onszelf door ervaringen uit het verleden, emoties, een druk hoofd en te veel om te doen… Ons lichaam toont de optelsom van al deze bagage op fysiek, emotioneel en mentaal vlak en geeft signalen in de vorm van klachten en ziektes. Vaak negeren we deze signalen, zijn we ons er simpelweg niet van bewust of voelen we een onvermogen deze om te buigen. Dit beperkt ons te leven in contact met onze ware natuur en ons potentieel te realiseren.

Volgens de Oosterse traditie weerspiegelt de natuur, de macrokosmos, perfect onze oorspronkelijke staat van zijn als mens, de microkosmos. Zij toont ons de weg naar een leven in eenheid, simpel, echt en natuurlijk. Ons lichaam is de toegangspoort tot deze levensintelligentie.

Lichaamswerk opent voor mij de weg naar bewustzijn en transformatie op een eerlijke, directe en intense wijze. Oneindig geboeid ben ik door de reis in het lichaam waar het gehele spectrum van mens-zijn en leven in de meest pure vorm zich toont. Als mens en als lichaamswerker, zowel in mijn behandelingen als in mijn lessen, is het mijn intentie de natuurlijke levensstroom in jou uit te nodigen en je te raken in wie je echt bent.