Behandelingen

Tijdens een sessie volg ik het specifieke verhaal van je lichaam en wordt de diepere oorzaak van klachten aan het licht gebracht. Een sessie nodigt je zelfhelend vermogen en bewustzijn uit en helpt zodanig klachten te verlichten of verhelpen. Indien nodig geef ik voeding- of leefstijladviezen of verwijs je door naar andere hulpverleners.

Naast Shiatsu bied ik verschillende vormen van lichaamswerk zoals: Orgaanmassage (Chi Nei Tsang), craniosacrale technieken, fricties, fascia, central channel release.

De benodigde techniek dient zich aan in het moment. Je bent welkom met klachten van fysieke of geestelijke aard.

Tevens bied ik begeleiding rondom levensthema’s of –fasen (de kunst om jouw pad en taak in je leven duidelijk te krijgen en je potentieel te leven), relatie- of werkproblematiek, zwangerschap, geboorte en sterven.

Tarief

Tarief

De prijs per consult Shiatsu bedraagt € 83. De gemiddelde tijdsduur is ruim een uur. Betaling is mogelijk contant of middels een overboeking per bank. Een overboeking is met uw mobiel bankieren app ook ter plekke mogelijk, via een door mij verzonden betaalverzoek.

Annulering

Indien je je afspraak niet kunt nakomen en je tenminste 24 uur van te voren telefonisch annuleert, worden geen consultkosten in rekening gebracht.

Vergoeding

Erkend door beroepsvereniging Shiatsu Vereniging Nederland.

Afhankelijk van je verzekeraar en je pakket kun je een vergoeding krijgen. De vergoeding valt onder alternatieve geneeswijze. Naar de mogelijkheden dien je zelf te informeren bij de verzekeraar.  Of kijk op de site van SVN, en klik verder onder Informatie en dan Vergoedingen voor een actuele lijst van vergoedende zorgverzekeraars.  De nota die je na de behandeling meekrijgt kun je zelf indienen bij je verzekeraar.

Registratienummer Shiatsu Vereniging Nederland: 27061003339
AGB-code individueel: 90034736, AGB-code praktijk: 90009857

GAT schild 2019 internet