UNIVERSAL HEALING TAO

 
 - Universal Healing Tao Basis -

We verkennen de Taoïstische natuurlijke wetmatigheden van de vijf elementen, yin en yang, hemel en aarde, en gaan ervaren hoe deze intelligentie zich weerspiegelt in ons lichaam. We zuiveren de organen van emoties en stress en transformeren deze tot levensenergie. We reizen door de gewrichten, wervelkolom, klieren en pezen die we openen, ontgiften en versterken. We verschuiven ons zwaartepunt van ons hoofd naar de buik, de plek waar we werkelijk thuis kunnen komen. Zodanig creëren we ruimte voor het ervaren van deugden, evenwicht en rust in onszelf.

Onderdelen

Chi Zelfmassage: Het wakker maken van je lichaam door masseren, trommelen, tokkelen..
Zes helende geluiden: Het zuiveren van fysieke en emotionele spanningen en toxines via ademhaling en klanken die overeenstemmen met de vibratie in je organen.
Innerlijke Glimlach: Meditatie waarbij je je blik liefdevol en zacht naar binnen richt om je lichaam te leren kennen, waarderen en ontspannen.
IJzeren hemd Chi Kung en Tao Yoga: staande en liggende oefeningen die je lichaamsstructuur verstevigen en je gronding en stabiliteit geeft.
Hemelse Kringloop: Circulatie van de gezuiverde energie door de Kringloop, de basisstroom van Yin en Yang in ons lichaam, om deze te recycleren , verfijnen en balanceren.
Helende liefde: Bewustwording en cultivatie van de energie van onze voortplantingsorganen als levenskracht en spirituele essentie.

Voor planning en praktische info:  AGENDA


 - INNER WOMAN -

In een voedende en integere omgeving verkennen we de wijsheid van ons vrouw-zijn en onze vrouwelijke kwaliteiten tot in de kern. Voor een vrouw is die ervaring op de eerste plaats in haar lichaam. Daar ligt de sleutel tot haar kracht, innerlijke rust, liefde en stabiliteit. Door een diepe aanwezigheid en overgave in je lichaam, je bekken en je vrouwelijke organen toont de authentieke vrouw in jezelf zich. Vaak verliezen vrouwen zichzelf in emoties of mannelijk gedrag, of trekken ze zich terug. Leven in contact met je bron brengt je in harmonie met jezelf, je omgeving, je relatie, kinderen.

Het oefensysteem Universal Healing Tao, gericht op zelfheling en -ontwikkeling vormt de basis van de cursus….. In het yinne ritme dat zo vrouw-eigen is, treden we dieper naar binnen door:


- Emotionele zuivering via de organen
- Taoïstische yoga en meditatie
- Contact met je vrouwelijke organen en bekkenbodem
- Openen van je hart (innerlijke glimlach, hart chi kung)
- Thema’s rondom jouw plek in de wereld en tussen hemel en aarde
- Ervaringen met elkaar delen


Voor planning en praktische info:  AGENDA . Er is ook een separate website voor praktische informatie: INNERWOMAN en inschrijving INNERWOMANWORKSHOP